✅ Sortir amb nens et recomana

👩‍👦💗 Especial Dia de la mare

  • dia de la mare FESTIVITAT DEL DIA DE LA MARE

    El primer diumenge del mes de maig celebrem el Dia de la Mare. Però per què ho celebrem aquest dia? Quin es l'origen? A Sortir amb nens t'ho expliquem!

  • COL·LECCIÓ MARES, A PARTIR D’1 ANY

    Col·lecció MARES, de Mar Benegas i Gareth Lucas Per a infants a partir d’1 any Una introducció dolça al món animal que reforça i fomenta l’amor per tothom. Una col·lecció de llibres – Mare granota, Mare ànega, Mare ossa –…

  • LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA MARE

    Passem una bona estona de lectura amb ells llegint llibres infantils pel Dia de la Mare. Mira els que et recomanem des de Sortir amb nens.

Parcs per anar amb nens i nenes

  • JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA

    Hi ha representades plantes d'Austràlia, Califòrnia, la Conca Mediterrània, el Mediterrani Oriental i Occidental, el nord d'Àfrica, les Illes Canàries, Sud-àfrica i Xile.

  • EL PARC DE CAN RIUS, A CALDES DE MONTBUI

    Es tracta d'un parc de 13.000 metres que disposa de diferents espais on podem trobar zones de joc, una tirolina, unes taules per jugar, taules de pícnic... Un jardí que s'ha convertit en una zona de passeig, d'activitats esportives i…

  • EL PARC DE LES ARTS CONTEMPORÀNIES, A CASSÀ DE LA SELVA

    Podreu gaudir d'una forma relaxada i lúdica, de la natura i l'escultura (hi ha més de 200 escultures).

  • TOBOGANS GEGANTS A SANT CUGAT DEL VALLÈS

    Si hi ha algun espai on els nens ho passaran bomba i podran gaudir a l'aire lliure tirant-se pels diferents tobogans que hi ha i gaudint dels jocs, és aquest: El parc dels tobogans gegants!

Rutes en bicicleta

  • PASSEIG DE LES AIGÜES EL PASSEIG DE LES AIGÜES, A COLLSEROLA

    Una carretera serpentejant als peus de Collserola. En bicicleta o a peu, el passeig de les aigües ens ofereix les millors panoràmiques de Barcelona des de diferents punts de vista. És com una gran balconada des d'on podem jugar a…

  • en bicicleta a gallecs EN BICICLETA A GALLECS, AL VALLÈS ORIENTAL

    En bicicleta per un espai rural protegit: un oasi enmig del Vallès. Es tracta de diferents itineraris que es dibuixen enmig de camps de cultiu, entre boscos i vegetació molt mediterrània. S'hi poden fer excursions tot l'any i observar com…

  • La ronda verda de la riera LA RONDA VERDA DE LA RIERA, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

    En bici, patins o a peu. Des de l'Espai Jove de l'Escorxador fins al Parc de l'Hostal del Fum, la Ronda Verda transcorre per un espai natural de gran valor: la riera de Caldes. Un recorregut asfaltat on vianants i…

  • en bici de gavà a castelldefels EN BICI DE GAVÀ A CASTELLDEFELS PEL PASSEIG MARÍTIM

    En bici de Gavà a Castelldefels: Un passeig en bicicleta pel Passeig Marítim. El Passeig Marítim transcorre paral·lel al mar. El podem agafar des del carrer Palamós, a Gavà, o des de qualsevol carrer transversal al Passeig.

Excursions amb nens

  • ELS ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT

    El delta del Llobregat, format per una extensa plana de 98 km2, entre el massís del Garraf i Montjuïc, conserva una de les zones humides més importants de Catalunya. El delta és un mosaic de paisatges on els espais naturals…

  • TORRE BENVIURE A SANT BOI DE LLOBREGAT

    La torre de defensa medieval de Benviure va ser construïda al s. X per defensar la ciutat de Barcelona dels atacs procedents dels regnes d’Al-Andalus. Visita lliure tots els diumenges d'11'30 a les 13'30 hores.

  • CAMÍ DE RONDA DE S’AGARÓ

    El camí de ronda de s'Agaró connecta la Platja de Sant Pol amb la Cala Sa Conca de S’Agaró. Lluny de ser un simple enllaç entre les dues platges, són les vistes de la costa de S’Agaró les que el…

  • POBLAT PREHISTÒRIC DEL PUIG ROIG DEL ROGET, AL PRIORAT

    El Puig Roig és un jaciment arqueològic, ubicat dins el terme municipal del Masroig, que s’alça sobre un turó estratègic enmig del bosc amb vistes al riu Siurana i al Montsant.

🚂 Trens per anar amb nens

  • Diumenges d'11 a 13 hores TRENET DE LA VALL D’ARO, A CASTELL D’ARO

    El Parc de l'estació acull el circuit de 700 metres de via per a màquines de 5 polzades, amb dos vies de càrrega i descàrrega de viatgers.

  • ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

    A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens més atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farà gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lúdica, el funcionament dels trens de…

  • EL TREN DE PALAU, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

    El Tren de Palau es troba al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau-solità i Plegamans. Fa un recorregut de vint minuts que dóna la volta al Parc i convida als viatgers a experimentar les sensacions de viatjar en un…

  • EL TREN DEL CIMENT

    El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro, al terme municipal de Castellar de n'Hug.

Museus per anar amb nens i nenes

Parcs d'aventura

Jocs infantils per fer a casa

  • Trabajamos las texturas con los niños TREBALLEM LES TEXTURES AMB ELS INFANTS

    Una activitat molt recomanada per passar una bona estona, entretenir els nens i, a més a més, aprendre. Treballem les textures amb els infants!

  • FEM UN TANGRAM

    El tangram és un joc xinès molt antic, un trencaclosques que consisteix a formar figures amb diferents peces de cartolina de colors.

Jocs per fer en familia

  • Juegos sobre experimentos EXPERIMENTS INFANTILS PER FER A CASA

    A casa podem fer activitats que combinen l'aprenentatge amb passar una bona estona. Us donem un llistat de jocs sobre experiments perquè els petits juguin.

  • JOCS MAGNÈTICS PER A INFANTS

    Els jocs magnètics per a infants poden esdevenir un dels protagonistes de les estones en família. Hi ha centenars de jocs, amb múltiples temàtiques!

Festes infantils

Consells pels pares

  • 10 BENEFICIS DE LA INTRODUCCIÓ DE CONTINGUTS AUDIOVISUALS EN L’EDUCACIÓ

    L'ús dels continguts audiovisuals a les aules amb finalitat didàctica és essencial per aconseguir un sistema educatiu de qualitat i actualitzat, ja que permet renovar les metodologies didàctiques i garanteix als joves les competències que necessiten per desenvolupar-se en el…

  • AVANTATGES DEL LLIBRE DE TEXT DIGITAL

    Flexibilitat, adaptabilitat, interactivitat, possibilitat de personalització i actualització són només alguns dels avantatges que ofereix el llibre de text digital.

  • LES PROPIETATS DE LES MADUIXES

    Una tassa de maduixes conté més de 100 mg de vitamina C, gairebé tant com una tassa de suc de taronja, necessitem la vitamina C per a la funció del sistema immune.

  • COM ENSENYAR ALS NENS A RESPECTAR LA NATURA

    A tots ens agrada una bona estona a la natura! I és molt important que quan comencem a gaudir d'ella, sapiguem com ensenyar els nens a respectar la natura.